Чому треба їсти гарбуз: 5 переконливих причин

В Україні почався сезон гарбузів – одних з найкорисніших осінніх рослин. У гарбузі містяться багато корисних речовин, зокрема, каротин, вітаміни, жири, білки, вуглеводи, целюлоза, а ще пектинові речовини та мінерали. Про це повідомляє Канал 24.

Швидко насичує

Гарбузи малокалорійні і водночас багатий клітковиною. Цей овоч швидко наситить огранізм і надовго позбавляє від відчуття голоду.

Покращує зір

У гарбузі міститься вітамін А та каротин (він робить овоч яскраво жовтим). Ці речовини покращують зір, а також позитивно впливають на стан шкіри.

Ратує від втоми

Гарбуз наповнює життєвою енергією та силами завдяки вітамінам групи В, які містяться в овочі.

Допомагає з нудьгою

Страви з яскравого овочу допоможуть вам справитися з осінньою хандрою. Додайте гарбуз у свій раціон і він допоможе вам оздоровити весь організм.

Джерело молодості

Завдяки великій кількості вітамінів і властивості регенерації клітин, гарбуз можна назвати чудовим засобом для продовження молодості.

COMMENTS

DISQUS: 0