Східна локшина з овочами та устричним соусом

Для приготування лапші необхідно:
Довга локшина пшенична (бажано східна, пласка, але це можуть бути і звичайні спагетті) – 200 грамів,
Капуста – 1 маленька або 1/2 великої,
Морква – 1 середня,
Цибуля – 1 велика,
Рослинна олія – 3 столові ложки,
Устричний соус – 50 грамів,
Сіль, перець, соєвий соус – за смаком,
Арахіс смажений – за бажанням.

1. Помийте та почистіть овочі. Поріжте капусту та цибулю “соломкою”, натріть на крупній тертці моркву. Розігрійте глибоку сковорідку, нагрійте на ній 3 столові ложки олії. Нарізані та потерті овочі викладіть на сковорідку. Обсмажуйте впродовж 15 хвилин, час від часу помішуючи.

2. У той час, доки смажаться овочі, закип’ятіть воду. Відваріть локшину до напівготовності. Злийте воду з локшини, добре перемішайте. Викладіть локшину до овочів у сковорідку. Додайте сіль, перець та соєвий соус за смаком. Готуйте овочі разом з локшиною до повної готовності. За 5 декілька хвилин до готовності страви додайте устричний соус, добре перемішайте.

3. Викладіть локшину з овочами у глибоку тарілку. За бажанням додатково полийте устричним соусом та посипте невеликою кількістю смаженого арахісу.

Смачного!
Де купити справжній устричний соус, а також інші смаколики, за розумні гроші, читайте тут.




COMMENTS

DISQUS: 0